Villkor för deltagande på lägret

För att utföra en bokning genom anmälan till rikslägret måste den som bokar vara myndig eller inneha målsmans godkännande.

Genom att delta på lägret oavsett om du föranmäler dig eller registrerar dig vid ankomsten till lägret så samtycker du till lagring av personuppgifter som behövs för lägrets genomförande (se vår dataskyddspolicy). Detta krävs bland annat för att du skall kunna anmäla dig till och deltaga i lägrets aktiviteter. Under lägerveckan kommer anmälningar samt administration av övrig verksamhet direkt relaterad till ditt lägerdeltagande att ske via internet, där en begränsad del av den information du lämnar kommer att synas.

Genom att delta i lägrets tävlingar samtycker den tävlande till att namnet registreras i tävlingsdokumentationen och offentliggörs på Internet och i andra media.

Information om arrangören, ångerrätt och dataskyddspolicy hittar du här

Betalningsalternativ

Du kan betala din lägeravgift med Swish eller via bankgiro.
Har du inte Swish? Vi rekommenderar att du skaffar detta nu. Det underlättar både för dig och oss!
Kontakta din bank för mer information.

Matpaket/matkuponger

Matkuponger kan förköpas i samband med anmälan.
OBS: Var noga med att föranmäla vilka dagar du vill äta! Det kommer endast finnas ett begränsat antal extra portioner att köpa på plats på lägret. Du kan välja mellan husman, vegetariskt och vegan. Har du matintolerans så är vår köktjänst i år begränsad och du kan endast ange mjölkprotein, laktos, gluten och nötter. Övrig specialkost får du lösa på egen hand. Läs mer här
Pris per person för mat beräknas som summa matkuponger för de måltider (frukost och/eller middag) som du kryssar för.
Begreppet 'matpaket' utgöt ett maxpris för respektive person vid köp av samtliga måltider i klump.
Om du ha nått maxpriset (matpaket) så ingår både fruskost och middag för samtliga dagar som du har betalt lägervistelse.
Om du köper enstaka matkupong(er) för en person nu och senare kompletterar med fler matkuponger för hen så har du INTE köpt i klump och kan därmed inte ta del maxpriset.
Dina matkuponger kan alltså INTE i efterhand konverteras till ett matpaket.

Läs matsedeln INNAN du påbörjar din anmälan om du har matintolerans eller inte äter all typ av mat. Kanske det funkar att byta till t.ex vegetariskt om husmanskosten inte passar en viss dag.

Anmälan

Anmäl en familj åt gången och fyll i samtliga uppgifter för alla personer i familjen.
Du kommer nu steg för steg att guidas genom anmälningsförfarandet.
Anmälan är inte komplett förrän du har nått sista steget och klickat på slutför samt betalat.