Villkor för deltagande på lägret

För att utföra en bokning genom anmälan till rikslägret måste den som bokar vara myndig eller inneha målsmans godkännande.

Genom att delta på lägret oavsett om du föranmäler dig eller registrerar dig vid ankomsten till lägret så samtycker du till lagring av personuppgifter som behövs för lägrets genomförande (se vår dataskyddspolicy). Detta krävs bland annat för att du skall kunna anmäla dig till och deltaga i lägrets aktiviteter. Under lägerveckan kommer anmälningar samt administration av övrig verksamhet direkt relaterad till ditt lägerdeltagande att ske via internet, där en begränsad del av den information du lämnar kommer att synas.

Genom att delta i lägrets tävlingar samtycker den tävlande till att namnet registreras i tävlingsdokumentationen och offentliggörs på Internet och i andra media.

Information om arrangören, ångerrätt och dataskyddspolicy hittar du här

Betalningsalternativ

Du kan betala din lägeravgift med Swish eller via bankgiro.
Har du inte Swish? Vi rekommenderar att du skaffar detta nu. Det underlättar både för dig och oss!
Kontakta din bank för mer information.

Ungdomspaket

Du som är 12-25 år får automatiskt ungdomspaket när du anmäler dig för hela veckan och samtidigt väljer matpaket.

Matpaket/matkuponger

Matkuponger kan förköpas i samband med anmälan.
OBS: Var noga med att föranmäla vilka dagar du vill äta!
Det kommer INTE att vara möjligt att köpa matkuponger på plats, måltider måste bokas senast 22 juni.

Du kan välja mellan husman, vegetariskt och vegan. Dessutom kan du få 'husman utan fläskkött' om du under intoleranser markerar 'Utan fläskkött'.

Läs matsedeln INNAN du påbörjar din anmälan om du har matintolerans eller inte äter all typ av mat. Kanske det funkar att byta till t.ex vegetariskt om husmanskosten inte passar en viss dag.
Se middagsmenyn och läs mer här (öppnas i eget fönster). Har du frågor kring mat så kan du kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här

Anmälan

Anmäl en familj åt gången och fyll i samtliga uppgifter för alla personer i familjen.
Du kommer nu steg för steg att guidas genom anmälningsförfarandet.
Anmälan är inte komplett förrän du har nått sista steget och klickat på slutför samt betalat.Jag är redan anmäld men har inte betalat och står nu i mottagningen på lägret

Då ska du här i lägermottagningen genomföra din betalning